Optimum Nutrition ZMA (90 kapszula)

Optimum Nutrition ZMA (90kapszula)
Kiszerelés
90 kapszula
Adag / doboz
30 adag
7 490 Ft
Egységár: 83 Ft/kap
A termék vásárlása után: 225 Ft

Szabadalmaztatott kötésű cink-magnézium-B6 szinergikus kombinációt tartalmaz, mely természetes úton fokozza az izomtömeget és izomerőt fokozó tesztoszteron és más anabolikus hormonok termelődését.


Részletes leírás
Összetevők
Részletek

ZMA (90 kapszula)

Szabadalmaztatott cink, magnézium és B6-vitamin keveréket tartalmaz

Javítja a fehérjeszintézist, segíti az izomfejlődést

30MG
Cink
450MG
Magnézium
10,5MG
B6-vitamin
Optimum Nutrition ZMA (90 kapszula)

CINK-MONOMETIONIN ASZPARTÁT// Szabadalmaztatott kötésű cink-magnézium-B6 szinergikus kombinációt tartalmaz, mely természetes úton fokozza az izomtömeget és izomerőt fokozó tesztoszteron és más anabolikus hormonok termelődését, támogatja az állóképességet és segíti a nyugodt alvást!

Ez egy teljesen természetes termék, amely klinikailag bizonyítottan jelentősen növeli az izomerőt kifejezetten sportolóknál.

Miért jó?: A cink részt vesz számos metabolikus reakcióban. Sok sportolónál feltünt, hogy alacsonyabb a cink és magnézium szintnél fokozott verejtékezés, csökkent teljesítmény és immunrendszeri hiányosságok léptek fel.  


A cink mely elsősorban a hormonjaink termelődéséhez a legfontosabb, de segít „beforrasztani” sebeinket, és leküzdeni a bakteriális és vírusos megbetegedéseket! Elengedhetetlen immunrendszer megfelelő a működéséhez, megvédje a sejteket az oxidatív károsodástól, fenntartásának a megfelelő csontok egészségét és hozzájárul normál bőr, a haj és a körmök egészségéhez.


Hasonlóképpen, a magnézium részt vesz a több mint 300 anyagcsere reakcióban. Elengedhetetlen a csontok szilárdsághoz, az erős immunrendszer kialakításához, izom-összehúzódás növeléséhez és az egészséges idegrendszer fenntartásához. Magnézium hiány okához vezethető vissza a rossz alvás és a inzulin érzéketlenség.

A B6-vitamin segít a szervezetben a fehérje energiává való átalakítására.  Minden nap érdemes nagy mennyiségben a szervezetbe juttatni, mivel nélkülözhetetlen számunkra és az anyagcsere során nem tároljuk el.


Mindhárom ásványanyag magában is fontos a szervezet számára, de együtt elengedhetetlen a megfelelő izomerő növelés érdekében.

Főbb előnyei

  • Szabadalmaztatott  cink, magnézium és B6-vitamin keveréket tartalmaz.
  • Növelheti a tesztoszteron szintet, és az izomerő.
  • Támogatja az állóképességet.
  • Javítja a fehérjeszintézist, segíti az izomfejlődést.
  • Növeli a bevitt tápanyagok hasznosulását.
  • Pihentetőbb alvást biztosít!
  • Javítja a szervezet oxigénellátását!

 

Javasolt használat:

  • Ajánlott napi adag: 3 kapszula.
  • Keverés után azonal fogyaszthandó.

Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Adatok
Márka
Optimum Nutrition
B6-vitamin
10,5 mg
Magnézium
450 mg
Cink
30 mg
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Összetevők

1 adag

B6-vitamin

10,5 mg (525%*)

Magnézium

450 mg (113%*)

Cink
(aszpartát és monometionin)

30 mg (200%*)

* Ajánlott napi adag